tiistai 13. elokuuta 2013

Lahdetaan kauas pois sinne mis on lammin...

Hey there!
Taalla ollaan tai oltu jo yli viikko. Pahoittelut etta en oo paassyt kirjoittamaan tanne, mutta mun perheella ei ole wifia, joten nyt kirjotan heidan koneellaan! En siis paase laittamaan mitaan kuvia, koska en viitsi ladata niita naiden koneelle.
Mutta asiaan! Ekat kolme paivaa oltiin New Yorkissa 42 muun Rotary vaihtarin kanssa, jotka lahtivat ympari USAa ja Kanadaa viettamaan vaihtovuottaan, loistavia tyyppeja kaikki!
NY:ssa meilla oli koko ajan kiire paikasta toiseen! Oli tosi siistia paasta ensimmaista kertaa Nykiin ja nahda kaikki tunnetuimmat nahtavyydet, mm. Empire State building, Central Park, Chinatown, Brooklyn bridge, Vapaudenpatsas ja vaikka mita muuta. Meilla oli myos vierailu NBC Studiolla ja oli kuulkaas aikas siistia! Paastiin tekemaan myos sellainen uutislahetys :D Meilla oli Broadwaylla Spiderman musikaali, joka ylitti odotukset taysin! En ole koskaan ollut spiderman fani, mutta taa oli kylla huikea kokemus! Nykista tulossa viela oma postaus, heti kun saan omaan koneeseen ladattua kuvat.

Lensin Nykista Chicagoon ja sielta viela Albuquerqueen. Siella mun host family oli mua vastassa ja lahdettiin heti syomaan dinneria. Perhe on mukava ja tosi saman henkinen kuin mina. Taalla on siis aiti, isa ja 3v. tytto Kamila. Talo on tosi kiva ja mun huone on ihana! Mulla on ehka mailman paras sanky ikina ja tilaa on tosi reippaasti.

Ollaan jo kayty vuorilla patikoimassa, Kamilan gymnasticissa, kahvilla mun counselerin kanssa, Taos inn musiikkibaarissa ja eilen kavin koululla tayttamassa papereita ja valitsemassa aineita! Tanaan meilla on viela sellainen enroll schoolilla!
Meilla oli myos lounastamassa naiden kavereita toissa paivana ja eilen dinnerilla kavi yksi vaihtari poika Venezuelasta, joka oli taalla viisi vuotta sitten vaihdossa!! Oli tosi hauskaa,  sain kuulla silta paljon kokemuksia ja neuvoja.

Tosi sekavaa tekstia taas, mutta paaasia oli se, etta kerron olevani hengissa ja mulla menee hyvin taalla!

ps. alotan volleyballin taalla, can't wait!

-Jasmin

3 kommenttia:

  1. Siis millasta voimisteluu se sun host-sisko harrastaa? :) Ja vähän siistilt kuulostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Siis ihan sellasta perus alkeiden harjoitteluu, esim kuperkeikkaa yms :) Oli tosi hauskaa naha jenkki gymii!

      Poista